KV8: E-ŠOLSTVO

Testirala sem Lo.Polis in e-Asistent. V Lo.Polisu sem testirala modul Dnevnik, Redovalnica, Oddelek in Načrtovanje dela. V eAsistentu sem sem pa testirala module eDnevnik, eRedovalnica in Letna priprava.

Namen modulov

V eAsistentu in Lo.Polisu lahko podobno delaš stvari. Modul eDnevnik v eAsistnetu in Dnevnik v Lo.Polisu sta nemanjena urnikom, dogodkom, domačim nalogam in podobno. Modul eRedovalnica in Redovalnica sta namenjena evidenci in vpisovanju ocen in napovedovanju ocenjevanj. Lahko določimo ocenjevanja tudi za posamezne učence. Modul Oddelek v Lo.Polisu je namenjen razrednikom, v njem lahko razrednik določa dežurne učence, lahko tudi vpisuje različne dejavnosti za posameznike, itd. Namen testiranja modulov je spoznati module kot bodoči učitelji.

Lo.Polis mi je bil bolj všeč, ker sem se takoj znajdla. Pred uporabo teh sem mislisla da mi bo eAsistent bolj všeč, ker smo ga imeli že v osnovni in srednji šoli ampak mi ni bil. Mislim da je na Lo.Polisu vse bolj hitreje dosegljivo in ni treba veliko iskati, tako kot pri eAsistentu. Oba pa imata podoben način vpisovanja ocen , učnih ur, itd.

Delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno_brez predelav 4.0 Mednarodna.

This image has an empty alt attribute; its file name is Cc_by-nc-nd_euro_icon.svg-1.png

Viri

(Skupno 8 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost