Videoposnetek v tehniki stop motion

Ker je bilo to moje prvo srečanje s stop motion tehniko in je to tudi moj prvi izdelek na to temo (stop motion animacija), je bil namen predvsem ta, da se skozi potek izdelave končnega izdelka zabavam, da z veseljem opravim to aktivnost, da spoznam delo z urejevalniki zvoka in videa ter se posledično naučim nekaj novega.

Vse se dogaja na moji mizi ob steni v sobi. Za ustrezno osvetlitev je poskrbela namizna svetilka, fotografije so bile posnete s pametnim telefonom, ki je bil postavljen na stojalo, le-to pa je bilo zaradi boljše perspektive pritrjeno na škatlo ustrezne višine na mizi. Za popestritev scene sem na mizo dodala okrasno rožo. Potem sem potrebovala le še stvari, ki imajo glavno vlogo v moji animaciji. To so črke na ploščicah in stojalo za njih, ki sem jih vzela iz igre Scrabble, papirnat prtiček, jabolko in nož.

Moj video tako nima nobenega posebnega sporočila, lahko pa si ga interpretirate kot nekakšen opomin, da tudi v času karantene jeste zdravo 😉

Povezava do videa: https://www.youtube.com/watch?v=Bu_0I9NASdo

Licenca Creative Commons
To delo je objavljeno pod licenco Creative Commons Priznanje avtorstva-Nekomercialno-Deljenje pod enakimi pogoji 4.0 Mednarodna.

(Skupno 165 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Komentarji: 1

  1. Avatar Zalenka's pravi:

    Maja, odlično! Video posnetek sem vam vdelala v objavo.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost