E-šolstvo

Pri vajah smo testirali storitvi eAsistent in LoPolis; sledeče osnovne šole uporabljajo:

Osnovna šola Center: eAsistent

Osnovna šola Grm: eAsistent

Osnovna šola Stopiče: LoPolis

Osnovna šola Bršljin: LoPolis

Osnovna šola Trebnje: LoPolis

LoPolis: Na prvi pogled mi je LoPolis zelo pregleden. Hitro sem najdla funkcije za vpis učne ure, katero sem lahk takoj uredila, dodala učno vsebino in opis ure ter vpisala manjkajoče učence. Takoj zdraven dnevnika je možen tudi ogled redovalnice oddelka in vpis domačih nalog. Imela pa sem probleme z vpisom letnega delovnega načrta, že iskanje vsebine mi je vzelo veliko časa in tudi ko sem najdla nisem bila 100% prepričana če sem na pravi strani.

eAsistent: Tudi eAsistent je zelo pregleden. Vpis učne ure, manjkajočih učencev in domačih nalog je zelo preprosto. Za razlik od LoPolisa je lažje najti vsebino za vpis letnega načrta, NPZ-ja,…

Pri obeh storitvah tako eAsistent kot LoPolis sem se hitro znajdla. Kar se tiče urejanja vsakodnevnih vsebin kot so vpis učne ure, manjkajočih učencev, domačih nalog… sta mi obe storitvi zelo podobni.  Katero bi rajši uporabljala pa bi odločale ostale vsebine; vpis letne priprave, NPZ,… to pa ima zelo bolše pregledno oragnizirano eAsistent za katerega bi se tudi rajši odločila.

(Skupno 16 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost