Lego clip

Za videoposnetek v obliki stop motion sem uprizoril majhen clip z lego kockami. Ker so lego kocke bile veliki del mojega otroštva, sem si mislil, da bi bila dobra ideja, da bi jih uporabil za svoj prvi izdelek v stop motion animaciji. Sporočilo oz. namen videa ni nič specifičnega, z veliko zabave in kar nekaj domišljije sem uprizoril življenje v trenutni karanteni, kjer zakon (upravičljivo) ne priporoča izhoda od doma, vsi pa že komaj čakamo, da bo te situacije konec.

Za video sem uporabil lego set izpred 10ih let, slikano/snemano je na biljardni mizi, saj sem ugotovil da je to najbolj optimalna opcija glede svetlobe in ozadja, snemano pa je z telefonom, ki je bil naslonjen na knjigo :D.

Opravičil bi se, saj na žalost mi šele po editiranju in pred shranjevanjem videa aplikacija Movavi editor 15 povedala,  da mi samo z trial-verzijo pusti permanent water mark na videu. Kasneje sem probal urediti v Shotcutu, ampak mi je program znova in znova crashal vsakič, ko sem zagnal playlisto slik.  Vseeno upam, da Vam bo všeč.

Link do videa : https://youtu.be/WN7GFScD47Y

 

Creative Commons Licence
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.

(Skupno 40 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Dostopnost